Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu

Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.

Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.

Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu, foto CPI Hotels

9.6.2017; TZ: CPI Hotels

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

Na led! – Hokej a bruslení v obrazech

Na led! – Hokej a bruslení v obrazech/NGP

Národní galerie představuje výstavu, která otevírá téma bruslení a hokeje ve výtvarném umění. Od bruslení na...

Rozšířila se výstraha před extrémními dešti

Ilustrační foto: Stanislava Nopová

Na MŽP jednala Ústřední povodňová komise, doporučuje omezit akce a nevstupovat do lesů.

Do lesa chodili loni lidé častěji

Foto: houbaření/ Stanislava Nopová

Nasbírali ale méně lesních plodů než obvykle.

Podařilo se prosadit omezení pyrotechniky

Ilustrační foto: pixabay

Sníží se hluk, který způsobuje stres dětem, seniorům a zvířatům, nebezpečí úrazů a požárů a znečištění...

reklama reklama
reklama