Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu

Tisíce návštěvníků prvního ročníku Bosch Fresh Festivalu včetně odborné poroty zvolilo o víkendu nejlepší restauraci severních Čech.

Z 10 soutěžních podniků získal titul Severočeská restaurace regionu Benada Restaurant v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev. Restaurace pod vedením šéfkuchaře Roberta Sklenáře soutěžila s vybraným tříchodovým menu složeným z marinovaného lososa s fermentovanou řepou na bylinkovém toastu, plněným telecím hřbetem s pistácio-rebarborovou fáší s demi-glace a bramborovým pyré, čokoládovou omáčkou s konfitovaným ovocem, malinovo-řepným sorbetem a perníkovo-mandlovou drobenkou.

Festivalový program nabídl ochutnávku místních restaurací, pivovarů, vinařství a lokálních potravin. Návštěvníci mohli zažít klasickou i netradiční gastronomii, živé kulinářské show a kuchařské workshopy.

Liberecká restaurace Benada v Clarion Grandhotelu Zlatý Lev je nejlepší v regionu, foto CPI Hotels

9.6.2017; TZ: CPI Hotels

Komentáře

K článku bylo přidáno 0 komentářů.


Ochrana proti spamu. Napište prosím součet (dva + dva):

Tento článek neobsahuje žádné komentáře.

ŁÓDŹ DESIGN FESTIVAL

Łódź Design Festival před 6 lety/ lodzdesign.com

Pro zájemce a obdivovatele nových nápadů a řešení upozorňujeme na 19. ročník Festivalu designu v polské Łódźi.

Jednorázový poplatek, nebo předplatné?

Ilustrační foto: pixabay.com

dTest: Spotřebitelé, kteří na internetu hledají pomoc s tvorbou životopisu, lokací ztraceného telefonu nebo vyhledávají...

Co lze vyčíst z obalu potravin?

Ilustrační foto: pixabay.com

Funkce potravinářského obalu jako komunikačního a informačního prostředku.

Jak postupovat při nadměrné hlukové zátěži?

Ilustrační foto: Stanislava Nopová

Nejdůležitější úlohu při ochraně obyvatelstva před škodlivinami včetně hluku mají orgány ochrany veřejného...

reklama reklama
reklama